Abbasi Educational And Welfare Trust

Welcome To Abbasi Educational & Welfare Trust

Megpróbáltam felét enni – de végül inkább enni, mint / 😉

Megpróbáltam felét enni – de végül inkább enni, mint / 😉

Ó, és nem tudom elfelejteni a kecskesajtot a tetején! Ezek édesítetlen ízesített Seltzer -víz.

delish! A csirke lekvára volt a legfontosabb összetevő.

Vacsora után figyeltük azt a napot, amikor a világ még mindig Keanu Reeves -rel állt. Nagyon jó volt! Annyira utálom az erőszakos filmeket, valójában nagyon szeretem az idegen filmeket. A Függetlenség Napja az egyik legfontosabb kedvencem (főleg azért, mert Bill Pullman annyira forró), ez időnként kissé klisé volt (a gyerek színész szörnyű, de összességében nagyon jó film. . | 2009. június 24., 9:30,

Nagyon izgatott lennék, hogy nyertem egy jegyet! Határozottan ideges vagyok azért, hogy a 125 folt túl gyorsan megy!

Gratulálok Jen! Kérjük, küldjön nekem egy e-mailt a kateats-nak a gmail dot com 🙂

***

holnap 11-5-kor dolgozom, tehát megpróbálok felkelni egy Alig korábban, így nem vagyok annyira rohanó. Először talán vegyen egy hideg zuhanyt!

“Kima a sütőből”

“Teljesen sült”

“sütő sült”

“Boldog munka … Day Eve”

„A szülésen… napi szellem”

“Itt az ideje !!!…. Vacsora”

de valójában nincs hír. Olyan érzésem van, hogy a dolgok megváltoznak – csak sok nyomást gyakorolok oda -, de én is teljesen tévedek és napok távol vannak! Ki tudja!

A paradicsomnövényeket teljesen eltávolították, és új vetőmagokat ültettek! Matt arról számolt be, hogy valóban nincs titka a kertészeti sikerhez – ebben az évben szerencsések vagyunk. Nagyon jó talajt kaptunk, és szerencsések vagyunk az állatokkal, akik távol maradtak, mivel az udvarunkat bekerítették. Matt csak kétféle sárgarépát, bepattanó borsót és zöldbabot tett be, hogy felmászjon a rácson. Azt mondta, hogy csak elolvasta a csomagot, és a magokat a földbe tette 1/4 -be – tehát reméljük, hogy működnek! Az egyetlen olyan növény, amelyben nem sikerült sikerülnünk ebben az évben, egy cukkini növény volt, amely nem virágzik, majd viharba esett. Van egy új a helyén – a második ágyban odalent.

Az utolsó a paradicsom termése !! (Tegnap is adtam a Faith -nak egy csomót – volt még egy hatalmas tálunk!)

Miután modellként a Fried OKRA receptjét követően néhány friss cville -ropogós kenyérből készítettünk néhány zsemlemorzsat, hogy a paradicsomot még kenyérrel tegyük. [Néhány csodálatos megjelenésű sült zöld paradicsomért nézd meg Jessica legutóbbi bejegyzését – teljesen elárasztottak!

Jessica -halom ihlette, és a tegnap esti caprese salátából a tetején felvetettük a Mozzarella utolsó golyóját.

A paradicsom hihetetlen volt – keserű belső, ropogós és sajtos teteje.

Ugyanazt a módszert hajtottuk végre a padlizsánon, amely szintén nagyszerűnek bizonyult – belülről lágy és keserű, kívülről ropogós.

és végül – a tofu -hoz a vacsora fehérje komponenséhez. Ezek is nagyon jók voltak, de felhasználhattak volna egy mártást a tetejére merítéshez vagy szitáláshoz. Túl lusta voltam, hogy felkeljek és megszerezzem egyet! Tofu csak egy kicsit túl sima volt.

Végül egy nagy darab cheddar fokhagyma kerekítette az étkezést. Tehát sajtos + tészta!

Sajnos csak 8 óráig eszünk, tehát a fényképezésem megvilágítása szörnyű volt – bárcsak olyan jól néz ki, mint az íze. Nézze meg a Mad Men első 2 epizódját. Eddig jó!! Szeretjük a történelmi kontextust (sokkoló módon!), És a show már jó vitákat hozott. Most megnézem a 3. epizódot! Nagyon izgatott vagyok, hogy egy hétvégét, amelynek nincs jelentős tervei, kivéve a ma esti vacsorát a Karen’s -ben. Két egész napom van, hogy elkészítsem a dolgokat, és még mindig technikailag reggel van az első napon!

Hideg reggel van itt. Kíváncsi vagyok, van -e vázlatunk, mert a Paperwhites összehúzódnak és amennyire csak tudtak, a potjukban a terasz ajtóitól távol vannak! Annyira érdekes volt látni, hogy a növények hogyan mozognak a nap folyamán. Mindegyikük ma reggel 30 percet végeztem a Power Vinyasa Flow #30 percet. Ajánlom ezt az ülést mindenkinek, aki túlmutat a jóga kezdő szakaszán. Kis volt mindenből (nyújtás, erő, egyensúly), és nagyon hosszú volt.

Ezután jött a pekándió parti! A.Mazing illata !! Tehát folytattam a témát a zablisztben néhány pirított pekándióval –

A keverék:

1/3 csésze zab, vanília szója, víz, 1/2 huuuuuge banán (lásd jobbra a jobb oldalon – Nézd meg, milyen kicsi a kezem összehasonlítva), csipet sót, splash vanillagenerous fél csésze libby tököt, bowl -oilerous -ban melegítve fahéjas1 evőkanál Wheatberriessprinkle pekándió darabokat, a mikrowavea -ban pirított, néhány vajos chips -chips -chips chips chips chips pumyy pumpkin vaj kocka vajjal, kocka vajjal kocsmás vajjal kocsmás vajjal kocsmás vajú vaj Az apró antik kanálom)

annnnnddddd egy bögre víz. Tehát a Fresh Market kávé srácának ajánlásakor durván földet kaptam. Nem hiszem, hogy még főztek!? Ugyanazt az összeget és időt használtam, mint általában. Ez a kávé olyan gyenge volt, hogy még csak nem is fejeztem be. Azt hiszem, meg kell őriznem magam.

Kerületek és sok kutatás terveink vannak egy közép-reggeli tornatermi kirándulásról.

Boldog szombat!

További hozzászólások Kath -tól:

Ez volt a tökéletes ebéd – nagyon töltő, meleg egy hideg napon és tele különféle textúrákkal és ízek: puha pulyka-chucks, rágós kelkáposzta, krémes tök, ropogós sárgarépa és édes ropogós kekszet magvakkal egy extra réteges szórakozáshoz. (Azt hiszem, a kis magok a kedvenc dolgom a Kashi kekszeknél). A szájpadom annyira elégedett, és a hasom nagyon tartalommal 🙂

Annyira szomorú vagyok-ez volt az utolsó a butternut-kerki levesből (az adagok 3/4-et ettem!) hamarosan újra elkészíti ezt !!

málna tea szója tejjel

ebéd kcal ~ 480. 10:00 körül „éhes” voltam, ami az én dátumom volt, hogy kiszabadítsam a vizes palackomat, és elkezdjem a guzmingot. Egy órával később a Physio -ban egyáltalán nem voltam éhes. Nem voltam olyan éhes 12:00 órakor, amikor elhagytam a campusot. De amikor 12: 30 -kor hazaértem, kész voltam újra enni! Ebéd előtt egy igaz, morgó gyomorom van, amely fokozatosan növekszik egy „Megkerestem ezt az éhséget” érzésemmel, de egész délután az éhségem nagyon gyorsan jön és megy egy „Jobb, ha hamarosan enni, vagy túl éhes leszek, és a dolgok nyertek – Nem lesz jó … .. Elegetem elég ebédet? éhség. Körülbelül 3-9 órakor, függetlenül attól, hogy mit eszek, 2 óránként éhes vagyok. Kíváncsi vagyok, hogy ez valódi éhség-e, vagy ha félreértelmezem a szomjúságot, mint a reggel közepén a vízjelzésemből. Ebédem hasonló számú kalóriát tartalmaz, de általában különböző élelmiszercsoportokkal rendelkezik, nevezetesen több fehérje és zöldség, kevesebb szemcsével (de mégis néhány szemcsével) és kevesebb tejet (de néha joghurtot). Kipróbáltam mindenféle ebédet, és néhányan sokkal jobban tartanak engem, mint mások, de soha nem tudtam pontosan meghatározni egy adott élelmiszercsoportot vagy élelmiszert, amely hozzájárul a hosszabb telítettséghez. Kíváncsi vagyok, vajon ugyanazt a tál zablisztet kaptam -e ebédre, mi fog történni. Azt hiszem, komolyan kipróbálom ezt hamarosan csak rúgásokhoz. Talán tojás + vegetáriánus omlett lesz aznap reggelizni, és megnézem, mi történik. :

Gosh volt ez a tésztafiú Smoothie hihetetlen !!!! A bogyós bogyókkal jelölje be tetején tettem, amelyek mindegyike a Whole Foods -on volt eladásra. Arra utalok, hogy sok -sok pénzt költenek a bogyókra, miközben megfizethetőek, és ebben az évben a szezonban, hogy megkapjam a kitöltést! Többé nem lesz bűntudatom, hogy megvásároljam őket, és azt tervezem, hogy minden héten kapok egy pintot, amíg eltűnnek! A bogyók minden bizonnyal a kedvenc gyümölcsöm! Csak nézd meg azt a bolyhos textúrát!

oldalán: hűvös kávé + choffy keverék! ebédre és tovább.

Nyomtatás

pin

eper sajttorta tészta Boy Smoothie

A tésztafiúnak ez a verziója ízléses volt, mint az olvasztott eper sajttorta fagylalt! Csak nézd meg azt a bolyhos textúrát!

előkészítő idő 5 perc

Cook Time 1 perc

Összes idő 6 perc

Adagok 1 Smoothie

szerző Kath Younger

Összetevők

5 szamóca111 /3 csésze nyers hengerelt zab1/2 csésze sima alacsony zsírtartalmú joghurt teljes ételek organikus1 csésze tej1 evőkanál chia vagy lenmag optimális banán !!!! Ami elősegítette, hogy ez az íze a legtöbb sajttorta, azt hiszem! Ne keverje össze. Helyezze a turmixgépet a hűtőszekrénybe egy éjszakán át. Reggel keverje össze! Öntsük a tálba és a tetejét bogyókkal és a legfinomabb granolával!

További hozzászólások Kath -tól:

Most ez egy igazán zöld turmix! A turmixok nagyon nagyszerűek, ha felébredsz, mintha egy üveg bort ivottál az előző éjszaka. 3/4 csésze tej ~ 1/4 csésze görög joghurt 4 jégkockák1 óriás túlcsorduló maroknyi spenót

Elmerült a zöldbe:

Ellwood Thompson granolashredded Wheatswf Pb

Élet egy őszibarack tea! > A nap kérdése: Hányszor hallgatja Kath ezt a dalt? Átgurult. Fejfájás továbbra is fennáll.

A levendula illóolaj, amelyet tegnap este egy kicsit segített, de itt van a 6. védelem:

francia sajtó, 2/3 CAF, 1/3 DECAF

A fejfájás minden bizonnyal kevésbé lüktető, mint tegnap volt, tehát talán ez segített. Lehet, hogy még néhány perc múlva teljesen eltűnik.

Sam bácsi, puffinok, eper, banán, tej.

munka, kávé, munka!

Az elmúlt napoktól eltérően ma otthon ültettem magam. A Nutrition + Real Food -ról beszélek a következő hetekben 3 helyen, és egy prezentáción dolgozom. Ráadásul a BERF -nek némi figyelmet igényel! Ellenállok az óvodai bolt iránti vágynak, amíg a bemutatóm készen áll az indulásra! Találkoztam nagybátyámmal, nénivel és Mary Jane unokatestvéremmel a lakásban 4:30 körül egy korai koktélórára. Mindannyian a nagybátyám készítette manhattánokat – „Twas egy nagyszerű ital !! Sajnos csak felét kellett inni, mert 5: 30 -kor vacsorára esettünk. Az étkező ülő része ma este. Az étkezésemet félpohár borral és fél tekercsel kezdtem –

és megrendeltem egy kerti salátát egy előételhez – ez egy babahoz alkalmas volt! Mint a fél saláta! De jó, ha nem tönkreteszi a vacsora étvágyát. A mangó ananászkötés nagyszerű volt –

vacsorára megrendeltem mázas sonkát egy déli kényelmi szószban. Nagyon jó volt! Kóstolhattam az alkohol rúgását. Félig ettem

ezt! De megeszem az összes zöldbabomat – a fél szelet narancssárga szeletet !! nyilvánvalóan a legjobbak a menüben!

Vacsora után a majdnem 99 éves Mel bácsi megmutatta nekem az edzőközpontot, és rájöttem, hogy reggel használhatom! Rendszeresen edzővel dolgozik! Nincs megosztani ezt a receptet – azt mondja, hogy teljesen titkos! Gondolom, hogy van legalább zab, kókuszdió és áfonya, de ki tudja, mi más!? Nagyon jók voltak, és annyira egészségesek voltak! Másfél másfél 🙂

nekem játszottam Murphy -vel! ágy! Anya és én azt tervezzük, hogy megpróbáljuk meglátogatni az AM kis tornatermét. Remélhetőleg ez meglehetősen üres lesz, tehát nem én vagyok az egyetlen fiatal ember ott. Holnap 8,5 órás vezetésem van – 6 Hillsborough -ba és 2,5 Charlotte -ra. Nem vagyok biztos abban, hogy holnap a blogolási ütemtervemet, de elég hamarosan fel lesz. Nagyon izgatott vagyok, hogy látom a férjét, aki beszámol arról, hogy szórakoztató volt a főiskolai barátaival.

További hozzászólások Kath -tól:

Életben vagyunk! Csak alig tettük ki biztonságosan a DMV -ből. Matt -et majdnem haza küldték a rezidencia igazolásának hiánya miatt, de szerencsére a menedzser elfogadta azt, miután felvettem a lízingszerződésünket a nagyon -nagyon okos telefonomon! Volt egy kis címe az autómmal, de az engedélyek és tányérok 10 nap alatt megérkeznek az e -mailben.

Bármilyen kitalálás az új rendszámtáblámban! Jó dolog, hogy alternatív szállítási eszközökkel rendelkezzünk, a kerékpárok! Nem a legjobb, de nem a legrosszabb.

12: 30 -kor érkeztünk haza a maradék szerelmeseinek ebédre. [Virginia, a szerelmesek számára is.]

vegyes zöldek, gallérzöldek, tofu + padlizsán, sárga mater, quinoa és brie cölöpök. Úgy gondolom, hogy ez nagyjából összefoglalja a hétünket!

Plusz néhány oldalról.

Belemerültem ebbe az almába, és soha nem fogod kitalálni, mi robbant fel !!! Mogyoróvaj!! Ez a szerencsés napom! A mai nap egy négyszeres dióvaj volt, mogyoró, mandula, dió és pekándióval készült. Fabbbbulous volt. Mindezen beszámolókon: jó orrfolyás, ropogós bitek textúra, sós, földimogyoró, a szájdarabok ragadozása.

még sok tennivaló ma, de reméljük, hogy a hétvégét ma este elindíthatjuk !! Egy királynő…

Ma lassú indulás néhány kora, kora reggeli ébredés miatt. Matt segített a reggeli rutinban, miközben M -t tápláltam – és reggeliztem!

Dekonstruált francia pirítós:)

Két tojás, pirítós, gyümölcs + napfény. – Twas nagyon jó !! A tojásokat 2 harapásban ettem 🙂

Matt munkába sétáltunk, majd hazaértünk reggeli cuccokhoz – ápolás, szunyókálás és néhány írás a szunyókálás során.

ebéd, mint egy herceg…

zuhany után, még néhány játék és több munka, ezt a mesés ebédet készítettem. Zöldek, maradék tészta, nem rejtett bika burger, avokádó, édesburgonya, mandula, kecske feta.

szuper ételek. Szuper yum.

Ma délután találkoztam anyám csoporttal egy sétára az ösvényen. Meglehetősen a babakocsik vagyunk! Ma kb. 5 mérföldet fedeztem le gyalog! A mikrohullámú sütőben! A maradékot adományozzák.